Skip to main content
0

Καλάθι

 

 Αδυνάτισε γρήγορα κι εύκολα με τις καλύτερες αισθητικές θεραπείες σώματος. Βελτίωσε την εικόνα του σώματός σου με τις πιο σύγχρονες τεχνικές. 

Μετά από έναν μακρύ και δύσκολο χειμώνα, και καθώς αποχαιρετούμε το Μάρτιο, υποδεχόμαστε – επιτέλους – θερμότερες και πιο ηλιόλουστες μέρες, που μας δίνουν μία αισιοδοξία και μία ανυπομονησία για το καλοκαίρι που θα ακολουθήσει. Ίσως και κάποιοι από εμάς να έχουμε ήδη προχωρήσει στην αγορά νέων μαγιό ή στη δοκιμή των περσινών μας. 

Και κάπου εδώ έρχεται η αφύπνιση, ότι η αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνισή μας στην παραλία έχει αρχίσει και ίσως να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας με τα καλοκαιρινά μας ενδύματα. 

Ακόμα και εάν είμαστε από τους πειθαρχημένους αθλούμενους, που δεν έχουμε διακόψει καθόλου την αθλητική μας δραστηριότητα και τη φροντίδα του σώματός μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, πιθανότατα να υπάρχουν σημεία πάνω μας που να θέλουμε να τα βελτιώσουμε, είτε για να είμαστε ξανά όπως πέρσι, είτε για να είμαστε σε ακόμα καλύτερη φόρμα.  

Το τοπικό πάχος συχνά μας φέρνει πονοκέφαλο, γιατί είναι επίμονο και δεν ανταποκρίνεται σε όση γυμναστική και διατροφή κι αν κάνουμε. Κάπου εδώ έρχεται να μας βοηθήσει η αισθητική και να μας προσφέρει λύσεις δραστικές και αναίμακτες, που μπορούν να εξολοθρεύσουν ακόμα και το πιο πεισματάρικο παχάκι. Οι θεραπείες σώματος που θα διαβάσεις παρακάτω, είναι οι πρώτες επιλογές των πελατών μας, καθώς έχουν εμφανή και μόνιμα αποτελέσματα: 

  1. Λιποδιάλυση με ιατρικό υπέρηχο (cavitation)Πρόκειται για μία μέθοδο που απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος, χωρίς όμως να υποβληθούν σε οδυνηρά χειρουργεία. Φέρνει αποτέλεσμα από την πρώτη κι όλας συνεδρία, το οποίο είναι άμεσα ορατό και με διάρκεια. Γιατί όμως είναι τόσο αποτελεσματικό; Για να εξηγήσω με απλά λόγια πώς λειτουργεί, ο υπέρηχος που έρχεται σε επαφή με τα λιποκύτταρα, προκαλεί μία φυσική αντίδραση που ονομάζεται «σπηλαίωση» ή “cavitation”, αφού δονεί και σπάει με απόλυτη ασφάλεια τη μεμβράνη των λιποκυττάρων. Λόγω της μη αναστρέψιμης καταστροφής των λιποκυττάρων και της υγροποίησής τους, το περιττό λίπος αποβάλλοται με τη φυσική μέθοδο του μεταβολισμού. Έτσι έχουμε απώλεια πόντων και κυτταρίτιδας, καλύτερη όψη της επιδερμίδας και σφριγηλότερο σώμα. 
  2. Ειδική θεραπεία κυτταρίτιδας: Η συγκεκριμένη μέθοδος που χρησιμοποιούμε στο ινστιτούτο μας, είναι ένας συνδυασμός ενδοδερμικού μασάζ και ενός μεσοθεραπευτικού κοκτέιλ το οποίο κάνουμε έγχυση ενδοδερμικά. Οι ουσίες που εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο κοκτέιλ που χρησιμοποιούμε, προκαλούν διέγερση της διαδικασίας της λιπόλυσης. Ως αποτέλεσμα έχουμε την ενεργοποίηση της αποσυμφόρησης και της ελαστικότητας του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο, βλέπουμε άμεσα μία μείωση του οιδήματος κι έτσι η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και αδύνατη. Συγκεκριμένα, οι ουσίες που χρησιμοποιούμε είναι η Καφεΐνη, το οργανικό πυρίτιο, η L-Καρνιτίνη, το εκχύλισμα αγγινάρας, το Gingo Biloba, το Melilot και το DMAE . Εμείς για αυτήν την εποχή προτείνουμε έναν κύκλο των 6 έως 8 συνεδριών, ο οποίος μπορεί να επαναληφθεί 3-4 φορές το χρόνο. 
  3. Ραδιοσυχνότητες: Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF είναι μία εξειδικευμένη θεραπεία σύσφιξης και αδυνατίσματος που έχει διπλή ιδιότητα. Από τη μία πλευρά έχουμε την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (ραδιοσυχνότητες – RF) δρουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Από την κεφαλή του μηχανήματος, που έρχεται σε επαφή με το δέρμα μεταφέρεται ενέργεια στο χόριο και προκαλεί έντονη κινητοποίηση προκαλώντας του λεμφικού-φλεβικού συστήματος και του λιπώδους ιστού. Τα ραδιοκύματα από την άλλη, μέσω της θερμότητας που διαχέουν, προκαλούν ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή κολαγόνου κι ελαστίνης. Διεγείροντας τους ινοβλάστες, παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με τελικό αποτέλεσμα τη σύσφιξη του σώματος. Παράλληλα μειώνεται αισθητά η φλεβο-λεμφική τάση, μεγιστοποιείται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και της ποιότητας του δέρματος. 

 

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω e-mail ή στο τηλέφωνο 6945335915, για να ζητήσεις τη συμβουλή μας σχετικά και για να μάθεις ποια είναι η ιδανική λύση για τον δικό σου σωματότυπο. 

Και μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνεις πρώτος/η τα νέα μας και τις προσφορές μας !! 

marianegka

Author marianegka

More posts by marianegka

Leave a Reply