Δεν έμεινες ικανοποιημένος/η από κάποιο προϊόν και θέλεις να το επιστρέψεις; Κανένα πρόβλημα!

Η επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος γίνεται δεκτή εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.
Αν η επιστροφή αφορά σε λάθος σχέδιο/χρώμα ή σε ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας.
Αν η επιστροφή δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Και στις δυο περιπτώσεις η προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και να επιστραφεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.
Για να επιστρέψεις ένα προϊόν, μπορείς να μας καλέσεις  στο 211 11 600 20 ή να μας στείλεις mail στο info@adcenter.gr
Μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος (με ίδιο προϊόν, αν υπάρχει διαθέσιμο ή με κάποιο άλλο).

Οπότε, αν θέλεις να επιστρέψεις κάποιο προϊόν:

  1. Φρόντισε το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, με όλα τα καρτελάκια του και την απόδειξη αγοράς.
  2. Επικοινώνησε μαζί μας, πριν προβείς σε επιστροφή του προϊόντος.
  3. Συσκεύασε το προϊόν προσεκτικά και στείλε το σε εμάς, με όποια από τις παρακάτω εταιρίες courier επιθυμείς (ΕΛΤΑ courier, Speedex, ACS ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ).
  4. Η διεύθυνση μας είναι ADC Center, Αγίου Δημητρίου 305Α, Αθήνα, Ελλάδα, ΤΚ17342.
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν πρόκειται για εύθραυστο προϊόν, θα θέλαμε να σου ζητήσουμε να το τυλίξεις πρώτα με το ειδικό αεροπλαστ και κολλητική ταινία, για να φτάσει σε εμάς ασφαλές! Δυστυχώς, αν το προϊόν φτάσει σε εμάς χτυπημένο, σπασμένο, με κατεστραμμένη συσκευασία που να καθιστά αδύνατη την πώληση του ή έχοντας κάποιο ελάττωμα που να προκλήθηκε από την μεταφορά, δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε δεκτό.
  6. Μόλις λάβουμε το προϊόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε για το επόμενο βήμα.
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως αν είχες επιλέξει πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής, το ποσό της αντικαταβολής δυστυχώς δεν επιστρέφεται.
Ακόμα, η εταιρία μας δεν ευθύνεται για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος, από χρήση διαφορετική από την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή ή από τυχαία γεγονότα όπως πτώση αντικειμένου.
H επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 5-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβουμε, είτε μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό σου αν είχες κάνει την παραγγελία με αντικαταβολή είτε με refund στην κάρτα σου αν είχες κάνει την παραγγελία με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.