Οι αποστολές στην Ελλάδα γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης με το κατάστημα μας εταιρία ταχυμεταφορών.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,70 ευρώ.
Οι παραγγελίες σας εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς την ίδια μέρα, αν πραγματοποιηθούν μέχρι 13:00 το μεσημέρι, ή την επόμενη μέρα αν πραγματοποιηθούν μετά τις 13:00, εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο.
Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή, εκτελούνται από Δευτέρα.

Παρακολούθηση παραγγελίας

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, μπορείτε να κάνετε παρακολούθηση της πορείας της στο site της εταιρίας courier.

Χρόνος παράδοσης

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι αποστολές να παραδίδονται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα εξαιρούνται, καθώς δεν θεωρούνται εργάσιμες ημέρες.
Σε περίπτωση που συντρέχει λόγος καθυστέρησης της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε σχετικά μέσω τηλεφώνου. Κάποιες φορές συμβαίνει η διαθεσιμότητα να αλλάζει πολύ γρήγορα οπότε αν κάποιο προϊόν που επιλέξατε εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς  για να σας ενημερώσουμε.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή στην οποία αποστέλλεται και από τον μεταφορέα. Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-3 ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.
Ο χρόνος παράδοσης είναι αυτός που μας δίνεται από την αντίστοιχη εταιρία ταχυμεταφορών και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί αν προκύψουν.

Ειδικές αποστολές

Οι αποστολές  αντικειμένων μεγάλου όγκου ή βάρους (αναγράφεται σχετικά στο site μας) γίνονται με μεταφορική εταιρεία σε 1-3 εργάσιμες για Αττική ή 2-5 εργάσιμες για την υπόλοιπη Ελλάδα (εξαρτάται την περιοχή και πόσο απομακρυσμένη είναι).